زمان مورد نیاز برای اجرای پارتیشن

ساخت وبلاگ

یکی از دغدغه های همیشگی طراحان داخلی مخصوصاً در حیطه پروژه های اداری ، زمان مورد نیاز برای اجرای دکوراسیون داخلی یا اجرای هر یک از قسمت های تعبیه شده در طراحی اولیه می باشد. به اصطلاح عامیانه زمان تعیین کننده سرنوشت یک پروژه می باشد و چه بسیار طراحی هایی زیبا که به دلیل عدم وجود زمان بندی مناسب به مرحله اجرا و عقد قرارداد نرسیده است. در دفاتر اداری همیشه به لحاظ سرمایه گذاری های انجام شده و نیاز مبرم به تسریع در عملیاتی شدن فضای اداری جهت جاگیری کارکنان و مدیران و برقراری نظم دفتر کار از منظر کارفرمایان ، زمان بندی دقیق و سریع حرف اول را در اجرای این قبیل پروژه ها می زند.
نکته قابل توجه در طراحی و اجرای دکوراسیون فضاهای اداری استفاده از متریال و آیتم هایی است که علاوه بر زیبایی و برطرف نمودن نیاز فضا در کوتاه ترین زمان ممکن انجام گردد.در سال های اخیر یکی از محصولاتی که در زمان بندی اجرای پروژه های معماری داخلی به شکل مثبت بسیار تاثیرگذار بوده و رضایت کارفرمای پروژه و دفاتر معماری را در بر داشته ، اجرای پارتیشن بندی مناسب برای انواع فضاهای اداری با مشخصات خاص هر کدام می باشد. پارتیشن بندی فضاهای اداری بسته به نوع و متراژ پارتیشن ها نیاز به زمان خاص خود دارد . در این مقاله در نظر داریم جهت آگاهی شما دوستان عزیز به بررسی تمامی جزئیات و جوانب در اجرای قسمت های مختلف پارتیشن های اداری بپردازیم.
1-پارتیشن ام دی اف تک و دو جداره :
این دسته از پارتیشن ها که به لحاظ قیمت بالا و کیفیت پایین مدتی است بسیار کم رنگ شده اند بر خلاف مشکلات زیادی که از لحاظ فنی داشتند دارای زمان بندی بسیار کوتاهی بودند. این پارتیشن ها برای اجرا در محیط اداری به متراژ حدودی 30 الی 100 مترمربع زمانی حدود 7 تا 10 روز کاری نیاز داشتند و بیشتر زمان آن برای نصب صرف می شد. یکی از علت هایی که این پارتیشن ها سریع اجرایی می شدند عدم نیاز آنها به سکوریت شدن شیشه ها بود در حالیکه تمامی نسل های پارتیشن بعد از آنها همگی نیاز به زمانی معین جهت سکوریت شدن شیشه ها دارند.

 

2- پارتیشن های آلومینیوم تک و دو جداره :
پارتیشن های آلومینیوم به دو صورت تک جداره و دو جداره در بازار عرضه می گردند. برای نصب این نسل از پارتیشن ها ابتدا کل پارتیشن فریم بندی شده و در مرحله دوم می بایست مدول بندی فی ما بین شیشه ها تولید گردد تا سایز شیشه های مورد نیاز پروژه مشخص گردد. وقتی ابعاد شیشه های مورد نیاز پارتیشن ها مشخص شد می توان برای سفارش شیشه ها جهت سکوریت شدن اقدام نمود . شیشه های پارتیشن های آلومینیوم معمولاً با قطر 6 میلیمتر طراحی و تولید می گردند و به علت سفارش های محدود این نوع از شیشه ها در کارخانجات سکوریت به طور معمول زمانبندی 10 الی 12 روز کاری را فقط برای سکوریت شیشه ها می بایست در نظر گرفت و در کل زمان اجرای پارتیشن های دو جداره برای متراژ حدودی 30 الی 100 مترمربع حدود 20 الی 25 روز کاری اعلام می گردد.

 

 

3- پارتیشن های شیشه ای فریم لس:
پارتیشن های شیشه ای فریملس هم به لحاظ کیفیت و هم به دلیل استحکام و قیمت مناسب یکی از بهترین گزینه ها جهت پارتیشن بندی دفاتر خاص و مدرن اداری می باشند. این دسته از پارتیشن ها دارای شکست صدایی به مراتب بهتر از سایر پارتیشن های هم رده خود هستند حتی از این لحاظ با پارتیشن های آلومینیوم دو جداره قابل رقابت می باشند. برنامه ریزی نصب پارتیشن های شیشه ای با پروفیل کشی شروع می شود و پس از نصب پروفیل ، سایز دقیق شیشه ها مشخص گردیده و وارد مرحله سفارش شیشه برای سکوریت شدن و طی شدن زمان معین جهت این امر می شویم . پروسه اجرای سکوریت شیشه های پارتیشن معمولاً حدود یک هفته کاری برآورد می گردد و با احتساب زمان حمل و نصب در کل زمانی حدود 10 روز کاری برای متراژهای تا 100 مترمربع را می بایست در نظر گرفت.
پارتیشن های شیشه ای تک جداره را به عنوان یکی از سریع ترین پارتیشن های موجود در بازار می شناسند زیرا که یک راه برای کوتاه تر شدن زمان اجرای پارتیشن های شیشه ای وجود دارد و آن سفارش شیشه ها بصورت فوری می باشد و یا به عبارت دیگر می توان با پرداخت مبلغی مازاد که بر اساس متراژ شیشه متغیر است پروسه زمان سفارش شیشه ها را کوتاه تر نمود و به زمانی حدود 4 روز کاری برای اجرای کامل پارتیشن شیشه ای از پروفیل کشی تا اتمام نصب با متراژ کمتر از 10

 

 

 

دکوراسیون داخلی منزل...
ما را در سایت دکوراسیون داخلی منزل دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : cdecorationinterior8 بازدید : 138 تاريخ : پنجشنبه 4 دی 1399 ساعت: 19:56